Handgemaakte glaskralen - sieraden - decoraties


Verzenden & retouren

Levering

De levering vindt plaats binnen 3 dagen, maar meestal eerder, nadat het totaalbedrag op de rekening van Jolion is bijgeschreven, verzonden naar het opgegeven adres.

Het kan in een zeldzaam geval voorkomen dat de door bestelde artikelen niet of niet voldoende op voorraad zijn. Deze artikelen worden, mits nog verkrijgbaar, zo spoedig mogelijk nageleverd zonder extra verzendkosten. Als de artikelen niet meer leverbaar blijken te zijn en de betaling hiervoor al is gedaan, wordt het bedrag voor deze artikelen teruggestort.

De bestelling wordt via de reguliere postverzending als standaard brievenbuspost binnen Nederland verzonden naar het opgegeven adres.

Aangetekend verzenden, verzekerd verzenden of verzenden naar het buitenland is tegen meerprijs mogelijk. Neem hierover contact op.

Jolion is niet verantwoordelijk voor het zoekraken van je bestelling tijdens de verzending.

Retourneren

Je mag je aankoop of een deel van je aankoop binnen 8 dagen terugsturen. Zodra de artikelen onbeschadigd zijn ontvangen, wordt het aankoopbedrag hiervoor teruggestort exclusief verzendkosten.

Voor aankopen die vanuit je tegoed zijn betaald, wordt de betaling niet geretourneerd, maar wordt het aankoopbedrag weer aan je tegoed toegevoegd.
Terug